Escoles

Descobreix els Programes Educatius que des de la Fundació per a la Creativació portem a terme a les escoles i instituts amb l’objectiu de desenvolupar la creativitat i la capacitat innovadora dels alumnes, a la vegada que resolen Reptes Reals relacionats amb diferents àmbits per tal d’acostar l’educació a la realitat.

Descobreix la Creativitat

Treballa amb els alumnes a l’aula a partir de recursos que els permetran descobrir la creativitat i a fomentar la seva imaginació. Tivo, l’aventurer més creatiu us ajudarà a fer-ho!

3r primària

Potencia el teu talent

Cada alumne té un potencial únic, descobrir els seus talents és clau perquè sigui feliç. Amb les aventures d’en Tivo, els coneixeran d’una manera lúdica i divertida!

4t primària

Resol un repte real

Els alumnes poden canviar el món proposant solucions innovadores a problemàtiques reals del seu entorn mitjançant processos creatius. Descobreix Creativation Challenge!

5è primària - 3r ESO

BEQUES ADDITIO

Additio concedirà gratuïtament 500 beques, a alumnes de 5è i 6è curs, entre els centres que s’inscriguin al repte real que l’empresa ha proposat al programa educatiu Creativation Challenge, que el proper curs 2018-19 utilitzin l’agenda Planet.

Més informació