Milers de nens i nenes poden canviar el món proposant solucions innovadores a problemàtiques actuals del seu entorn mitjançant processos creatius. Des de la Fundació Privada per a la Creativació ens dirigim a les escoles i els plantegem Reptes Reals relacionats amb diferents àmbits per tal d’acostar l’educació a la realitat. 

Més informació

El repte real apadrinat per Additio

Com treballar les emocions a l’aula de forma innovadora

Les emocions són importants i cal que les treballem a l’aula. L’educació emocional afecta el desenvolupament dels alumnes, ja que els automotiva, els predisposa a actituds més positives, millora les seves relacions i obtenen millors resultats acadèmics.

És important que els nens i nenes descobreixin i prenguin consciència de les pròpies emocions. Cal guiar als alumnes en ser conscients del que senten en el mateix moment que s’origina l’emoció i també en la capacitat de posar-hi nom. Així assoliran una bona base emocional per afrontar els reptes de la vida. Participant en aquest repte els alumnes faran una immersió total en l’educació emocional!

Beques Additio

Additio concedirà gratuïtament 500 beques, a alumnes de 5è i 6è curs, entre els centres que s’inscriguin i que el proper curs 2018-19 utilitzin l’agenda Planet.

Si els alumnes del vostre centre educatiu estan entre els 500 primers inscrits i utilitzeu l’agenda Planet podreu participar en el repte del programa Creativation Challenge apadrinat per Additio, utilitzant el ‘Mètode de la Creativació’ gratuïtament. No perdeu aquesta oportunitat!

Inscriu-te i participa a Creativation Challenge!

Concurs Kids Change The World

Els centres educatius que participen del Creativation Challenge, presenten les seves propostes al concurs Kids Change The World.

Els centres escolars finalistes en el repte proposat per Additio, Com treballar les emocions a l’aula de forma innovadora, rebran un lot de material de l’editorial per a la seva escola.